Sketch 2

Deze informatie is niet meer actueel!
Bert of Roy oftewel Bert Haelvoet en Roy Aernouts leerden elkaar kennen in 1998 op de ter ziele gegane toneelschool Studio Herman Teirlinck. Al snel zouden ze daar de eerste kiemen leggen voor wat twintig jaar later de Sketch trilogie zou worden. Na Sketch 1 leveren ze met Sketch 2 opnieuw het bewijs dat je voor een hilarische en absurde toneelervaring niet meer nodig hebt dan een sjaal en ...

Wanneer

  • 29 februari ’20 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; -26j: 12,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 12,00 €; +65j: 12,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Bert of Roy oftewel Bert Haelvoet en Roy Aernouts leerden elkaar kennen in 1998 op de ter ziele gegane toneelschool Studio Herman Teirlinck. Al snel zouden ze daar de eerste kiemen leggen voor wat twintig jaar later de Sketch trilogie zou worden. Na Sketch 1 leveren ze met Sketch 2 opnieuw het bewijs dat je voor een hilarische en absurde toneelervaring niet meer nodig hebt dan een sjaal en twee uitstekende acteurs die komisch talent paren aan een verbluffende tekstbeheersing.


De anekdote doet er verder niet toe. Al wat we weten is dat het begint bij het waargebeurde verhaal van onze twee protagonisten in Parijs waarbij e´e´n van hen bij het verlaten van bar Le Gallia zijn sjaal vergeet.


 


“Beste voorstelling van 2018!” – Wim Helsen


 


“Herinnert u zich Vladimir en Estragon? Ze zitten wellicht nog altijd te wachten op Godot. In hetzelfde absurde universum leven Bert en Roy ... Hier staat een komisch duo met een heerlijk taalgevoel, even goed in staat tot filosofische hoogstandjes als tot lachwekkende non-discussies.” – Karel Michiels (De Standaard)


 


Coach: Herwig Ilegems


Spel: Bert Haelvoet en Roy Aernouts


Tekst: Roy Aernouts

Bron: UiTinVlaanderen.be