Riverside Hotel Tour

Deze informatie is niet meer actueel!
Na hun debuut Forever uit 2014, de opvolger Heart Out Of Its Mind uit 2016 en het een jaar later verschenen Magic Marker Love voelen Bjorn Eriksson, Nathalie Delcroix en hun vijfkoppige orkest de onbedwingbare behoefte om de melancholie, die de rode draad van deze drie albums vormde, even op te bergen en een zwierig dansje te placeren.   Opgewekt stappen Eriksson en Delcroix nu uit het donker, ...

Wanneer

  • 09 november ’19 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 14,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 14,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

Na hun debuut Forever uit 2014, de opvolger Heart Out Of Its Mind uit 2016 en het een jaar later verschenen Magic Marker Love voelen Bjorn Eriksson, Nathalie Delcroix en hun vijfkoppige orkest de onbedwingbare behoefte om de melancholie, die de rode draad van deze drie albums vormde, even op te bergen en een zwierig dansje te placeren.


 


Opgewekt stappen Eriksson en Delcroix nu uit het donker, zelfverzekerd verlaten ze hun natuurlijke omgeving, hun muzikale ‘comfortzone’. Nog altijd met één been in het Amerikaanse moeras, vastgezogen in de bluegrass, rockabilly en de cajun, maar het andere been in de zompige Belgische klei. Twee werelden, één verlangen: let’s dance!


 


Met: Bjorn Eriksson, Nathalie Delcroix, Tim Coenen (drums), Alain Rylant (drums), Peter Pask (bas), Elko Bijweert (gitaar), Karl Eriksson (banjo/accordeon)

Bron: UiTinVlaanderen.be