Komt

Deze informatie is niet meer actueel!
In de tijden waarin iedereen zich een virtuele identiteit kan aanmeten gaat David Galle tegen de stroom in. Hij is niet op tv of online. Hij komt. In het echt. Op zoek naar de klik zonder muis. Naar het contact zonder stopcontact, een band zonder breedband. Analoog, echt en recht voor uw neus. Je kunt hem aanraken.   David Galle (°1980) is ondertussen 15 jaar actief als standup-comedian en won ...

Wanneer

  • 22 februari ’20 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 14,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 14,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

In de tijden waarin iedereen zich een virtuele identiteit kan aanmeten gaat David Galle tegen de stroom in. Hij is niet op tv of online. Hij komt. In het echt.


Op zoek naar de klik zonder muis. Naar het contact zonder stopcontact, een band zonder breedband. Analoog, echt en recht voor uw neus. Je kunt hem aanraken.


 


David Galle (°1980) is ondertussen 15 jaar actief als standup-comedian en won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Daarnaast was hij onder andere te zien in de zondagavondprogramma's De Kazakkendraaiers en Twee tot de Zesde Macht (één), en acteerde hij in het sketchprogramma Echt niet oké (één) en de successerie Bevergem (Canvas).


 


“Galle is een van de weinige Vlaamse comedians die de échte stand-uptraditie avondvullend in ere houdt, en hij doet dat met vakmanschap en bravoure.” – (De Standaard)


 


Tekst, spel: David Galle

Bron: UiTinVlaanderen.be