Een Man Een Man

Deze informatie is niet meer actueel!
Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Neen, tenzij je samen met een collega uit eten gaat om de vriendschap te versterken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo'n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en ...

Wanneer

  • 07 februari ’20 (vr)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 14,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 14,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging?


Neen, tenzij je samen met een collega uit eten gaat om de vriendschap te versterken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.


 


Een man een man is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.


Bob De Moor en Herbert Flack, die tot nu toe vreemd genoeg zelden de planken deelden, brengen deze comedy samen met Fleur Hendriks.


 


Regie: Tania Poppe


Tekst : Kees Prins (Jiskefet), Roel Bloemen


Met: Herbert Flack, Bob De Moor, Fleur Hendriks

Bron: UiTinVlaanderen.be