Le Dîner

Deze informatie is niet meer actueel!
Een familievoorstelling vol fysiek theater, circus en verrassende objectmanipulatie. In een mix van fysiek theater, objectmanipulatie en hedendaagse clownerie, ontmoeten vijf vreemde personages elkaar voor een uitzonderlijk diner.  De personages lijken verdacht veel op wereldleiders, waarvan het ego, de ambitie en de honger naar macht groter lijkt te zijn dan hun oog voor een ander. ...

Wanneer

  • 16 februari ’20 (zo)
    van 15.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; kinderen (-12 jarigen): 7,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

Een familievoorstelling vol fysiek theater, circus en verrassende objectmanipulatie.


In een mix van fysiek theater, objectmanipulatie en hedendaagse clownerie, ontmoeten vijf vreemde personages elkaar voor een uitzonderlijk diner. 


De personages lijken verdacht veel op wereldleiders, waarvan het ego, de ambitie en de honger naar macht groter lijkt te zijn dan hun oog voor een ander. Ondertussen tracht de enige ober van het zonderlinge gezelschap alles krampachtig in goede banen te leiden. 
Maar of dit de wereld zal kunnen redden van hun onstelbare honger naar meer…?


Met Le Dîner serveren een crème aan internationale circusartiesten een heerlijke clowneske fabel. Smakelijk!


 


Concept en Creatie: Luis Javier Cordoba Pelegrín, Miguel Angel Cordoba Pelegrín, Andrea Fidelio, Angela Malvasi, Gonzalo Alarcón 
Coaching: Johan De Smet & Christine Rossignol


 


Persquote:


"Met zijn tragische ironie, klassieke setting en fysieke spektakel doet Le Dîner je zowaar denken aan de stille films van Charlie Chaplin. Inhoudelijk is dit stuk dan wel licht verteerbare kost, de goed gevulde trukendoos bewijst de veelzijdigheid van de makers en laat je nooit op je honger zitten. Smullen geblazen."
DE STANDAARD, G. Michiels 10/02/2020

Bron: UiTinVlaanderen.be