Freddy For President - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
HET CULTUURCENTRUM VOLGT DE FEDERALE RICHTLIJNEN IN VERBAND MET BESTRIJDING CORONA.   Na zijn opvallend nostalgische zijstap in Freddy on ice richt Freddy De Vadder zijn nietsontziende blik (en zijn pijlen) opnieuw op de wereld van nu. Want hij heeft een nieuw mikpunt gevonden voor zijn intussen legendarische volkswijsheid: de politiek.   Als politici hun vak mogen degraderen tot wansmakelijk ...

Wanneer

  • 20 maart ’20 (vr)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; -26j: 16,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 16,00 €; +65j: 16,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

HET CULTUURCENTRUM VOLGT DE FEDERALE RICHTLIJNEN IN VERBAND MET BESTRIJDING CORONA.


 


Na zijn opvallend nostalgische zijstap in Freddy on ice richt Freddy De Vadder zijn nietsontziende blik (en zijn pijlen) opnieuw op de wereld van nu. Want hij heeft een nieuw mikpunt gevonden voor zijn intussen legendarische volkswijsheid: de politiek.


 


Als politici hun vak mogen degraderen tot wansmakelijk toneel, dan mag een allround-performer als Freddy De Vadder zich ook inlaten met politiek. Onder het motto ‘Wat Trump en co kunnen, kan ik ook’ gebruikt hij gretig de mechanismes van de selfmade politician. Oneliners en gezwollen retoriek primeren al lang op inhoud, dus geeft hij de huidige leidende klasse een koekje van eigen deeg.


 


Als vanouds zegt De Vadder opnieuw wat iedereen al jaren denkt. Dat lijkt wel het mantra van een politicus, maar uit Freddy’s mond klinkt het altijd net een ‘tikkeltje’ authentieker. En het levert de grondstof voor zijn zevende theatershow.


 


Tekst en spel: Bart Vanneste


Idee en concept: Bart Vanneste , Thierry Lepoutre

Bron: UiTinVlaanderen.be