Mevrouw Bob

Deze informatie is niet meer actueel!
We weten waar onze pijnpuntjes zitten. Maar met betrekking tot anderen maken we makkelijk de vergissing te denken dat zij louter geboren lijken om plezier te maken en geluk te hebben. Zeker wanneer het gaat om de welvarenden van deze wereld. De geprivilegieerden. Mevrouw Bob komt je de ogen openen. Mevrouw Bob is een rasechte dialoog tussen de tekst van Peter De Graef en de livemuziek van Bo ...

Wanneer

  • 10 januari ’20 (vr)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 14,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 14,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

We weten waar onze pijnpuntjes zitten. Maar met betrekking tot anderen maken we makkelijk de vergissing te denken dat zij louter geboren lijken om plezier te maken en geluk te hebben. Zeker wanneer het gaat om de welvarenden van deze wereld. De geprivilegieerden. Mevrouw Bob komt je de ogen openen. Mevrouw Bob is een rasechte dialoog tussen de tekst van Peter De Graef en de livemuziek van Bo Spaenc. Tania Van der Sanden is Mevrouw Bob, een erg succesvolle zakenvrouw. Een ongeneeslijke ziekte manifesteert zich accuut.


 


“De tekst is om van te snoepen, spel en zang van Tania van der Sanden is superbe, de muziek maakt het plaatje compleet. Een voorstelling die van begin tot einde boeit.” – Viviane Redant (Klassiek Centraal)


 


Tekst: Peter De Graef


Spel: Tania van der Sanden


Compositie en livemuziek: Bo Spaenc


Altviool: Marc Tooten


Spelcoach: Sam Bogaerts

Bron: UiTinVlaanderen.be