Een zanger moet trachten pijn te verzachten

Deze informatie is niet meer actueel!
3 decennia van Liefde   30 jaren van een leven vol muziek en hartstocht, hoog tijd dus, zo meenden platenbaas en impresario voor een overzicht van dit uitzonderlijke artistieke palmares. In september 2019 verschijnt een compilatie CD worden uitgebracht met Belcanto's grootste succesnummers, live uitvoeringen, vergeten parels en rariteiten waaronder vele onuitgebrachte songs. Tevens zal er in ...

Wanneer

  • 22 november ’19 (vr)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; -26j: 18,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 18,00 €; +65j: 18,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

3 decennia van Liefde


 


30 jaren van een leven vol muziek en hartstocht, hoog tijd dus, zo meenden platenbaas en impresario voor een overzicht van dit uitzonderlijke artistieke palmares. In september 2019 verschijnt een compilatie CD worden uitgebracht met Belcanto's grootste succesnummers, live uitvoeringen, vergeten parels en rariteiten waaronder vele onuitgebrachte songs. Tevens zal er in diezelfde periode een boek uitkomen met alle songteksten van Guido Belcanto.


 


Belcanto mag dan 65 jaar zijn geworden, geen haar op zijn hoofd denkt eraan om een punt te zetten achter zijn never ending tour de chant. Hierover zei de zanger ooit: 'Het allermooiste wat je op een podium kan zien is een veteraan die het nog kan, een oudere artiest die nog fier overeind staat en geen karikatuur van zichzelf is geworden. Zo iemand wil ik zijn’.


 


Met: Lieven Demaesschalck (gitaar, accordeon, piano), Geert Hellings (gitaar, banjo, lapsteel), Andries Boone (viool, mandoline), Nicolas Rombouts (bas), Maarten Moesen (drums, percussie), Tom Callens (piano, saxofoon)

Bron: UiTinVlaanderen.be