Laguna Beach

Deze informatie is niet meer actueel!
Het universum van Frankie is fragmentarisch, rommelig en imperfect, maar ook filmisch, grappig en ontroerend. Op het podium zorgt de wisselwerking tussen de livemuziek en de machinaal aangedreven installaties voor een uitdijend tableau, waarin schelle gitaren, ruis, kraak, belabberde poppen, visdraad en hout de hoofdrol spelen. Van totale mislukking tot tropische idylle – Laguna Beach ...

Wanneer

  • 31 januari ’20 (vr)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; -26j: 7,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 12,00 €; +65j: 12,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Info

Het universum van Frankie is fragmentarisch, rommelig en imperfect, maar ook filmisch, grappig en ontroerend. Op het podium zorgt de wisselwerking tussen de livemuziek en de machinaal aangedreven installaties voor een uitdijend tableau, waarin schelle gitaren, ruis, kraak, belabberde poppen, visdraad en hout de hoofdrol spelen. Van totale mislukking tot tropische idylle – Laguna Beach ontwapent steeds door zijn vrolijke naïviteit.


Frankie brengt beeld en geluid samen in verschillende installaties, ergens tussen performance en concert in. Gaandeweg creëren ze situaties die niet noodzakelijk narratief hoeven te zijn. Video, tv, livemuziek of animatie – welk medium ze ook gebruiken, nonchalance en ambiance uit hun atelier sluipen doelbewust het podium op.


 


Van en met: Simon Lynen (zang, trompet), Vincent Lynen (gitaar), Jef Staut (bas), Brecht Hayen (gitaar), Timo Fannoy (drum)

Bron: UiTinVlaanderen.be