Zero for Conduct

Deze informatie is niet meer actueel!
We maken auto's die zelf rijden en computers die zelf denken. We knippen en plakken met ons eigen DNA. Australië is onze achtertuin en de planeet Mars bijna een vakantiebestemming. De wereld verandert met een duizelingwekkende snelheid. Waarom zien onze klaslokalen er dan nog net zo uit als 100 jaar geleden? Theatermaker Haider Al Timimi neemt in Zero for conduct ons onderwijssysteem op de ...

Wanneer

  • 01 februari ’20 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; -26j: 7,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 12,00 €; +65j: 12,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Info

We maken auto’s die zelf rijden en computers die zelf denken. We knippen en plakken met ons eigen DNA. Australië is onze achtertuin en de planeet Mars bijna een vakantiebestemming. De wereld verandert met een duizelingwekkende snelheid. Waarom zien onze klaslokalen er dan nog net zo uit als 100 jaar geleden?


Theatermaker Haider Al Timimi neemt in Zero for conduct ons onderwijssysteem op de korrel. Worden jongeren genoeg aangesproken op wie ze zijn of willen worden? Is er plaats voor leerkrachten die buiten de lijntjes willen kleuren?


Samen met een zeer diverse groep jonge spelers, dansers en zangers injecteert Al Timimi de passie van een voodoo-ritueel in het klaslokaal.


 


Regie: Haider Al Timimi


Assistentie regie: Astrid Ogiers


Met: Joanita Acheampong, Mohammed Basim, Cherine Chat, Marijke Claes, Maaike De Baerdemaeker, Marilou Dejans, Marie De Cort, Majd Hanon, Wouter Tran, Sigi Van Roy, Renée Vaerewijck

Bron: UiTinVlaanderen.be