The Big Drop-Out

Deze informatie is niet meer actueel!
Wat als je er nu eens gewoon mee zou stoppen? Je werk, het geregelde leven, datgene waar je goed in bent, datgene wat jou bepaalt. Je moet je leven veranderen, fluistert iets jou in. En je luistert, deze keer wel, omdat je, als in een visioen, ziet wie je had moeten zijn. Dus stop je. Je laat alles vallen, jezelf incluis, in dat zwarte gat.   De titel The Big Drop-Out suggereert een happening, ...

Wanneer

  • 19 oktober ’19 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; -26j: 7,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 12,00 €; +65j: 12,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Info

Wat als je er nu eens gewoon mee zou stoppen? Je werk, het geregelde leven, datgene waar je goed in bent, datgene wat jou bepaalt. Je moet je leven veranderen, fluistert iets jou in. En je luistert, deze keer wel, omdat je, als in een visioen, ziet wie je had moeten zijn. Dus stop je. Je laat alles vallen, jezelf incluis, in dat zwarte gat.


 


De titel The Big Drop-Out suggereert een happening, denk: FLUXUS, een feest misschien zelfs: de verzaligde glimlach van Yves Klein die zich van een dak laat vallen, de opluchting na het afwerpen van ballast, de lichtheid in het hoofd nadat men zijn ontslag indiende of een toxische relatie beëindigde, de eerste ochtendwandeling in het bos na de voltooiing van de boshut. Zwemmen in een meer en vaststellen dat men voor het eerst sinds maanden al een hele dag niet heeft gedacht aan de geliefde die jou verliet.


 


Tekst: Wannes Gyselinck, Ans Van den Eede


Spel: Greg Timmermans, Ans Van den Eede, Manon De Baecke (stage), Mitch Van Landeghem (stage), Bas Vanderschoot (stage)
Geluidsontwerp i.s.m. geluidskunstenaar: Toon Callier
Eindcoaching: Willem de Wolf

Bron: UiTinVlaanderen.be