Achter/Af

Deze informatie is niet meer actueel!
Mogen we al terugkijken, of is het nog te vroeg? Mogen we ons al een beetje met onszelf verzoenen? En is het eigenlijk wel zo'n goed idee om achterom te kijken? Kan dat eigenlijk wel: tegelijk achteromkijken en vooruitgaan? Hebben we liever een fantasie over wat zal komen, dan een herinnering aan hoe het was? In Achter/Af kijken we niet alleen terug op onszelf, maar ook op het terugkijken ...

Wanneer

  • 09 mei ’20 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 14,00 €; Abonnementen met minstens 5 voorstellingen: 14,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Info

Mogen we al terugkijken, of is het nog te vroeg? Mogen we ons al een beetje met onszelf verzoenen? En is het eigenlijk wel zo’n goed idee om achterom te kijken? Kan dat eigenlijk wel: tegelijk achteromkijken en vooruitgaan? Hebben we liever een fantasie over wat zal komen, dan een herinnering aan hoe het was? In Achter/Af kijken we niet alleen terug op onszelf, maar ook op het terugkijken zelf.


Achter/Af is een avond vol herinneringen en hernemingen, vol confessies en conferences, vol oude liefdes, liederen, plannen en oud zeer. Met daar doorheen het steeds omslachtigere relaas van wat we al die jaren eigenlijk bedoelden.


Achter/Af is een permanente toegift. In Achter/Af geven we alleen maar toe.


 


Van en met: Natali Broods, Peter Van den Eede, Willem de Wolf

Bron: UiTinVlaanderen.be