Birds with feathers

Deze informatie is niet meer actueel!
Lekkerbekken kijken nergens meer naar uit dan naar het wildseizoen. Gevogelte staat dan zeker op het menu. Wild smaakt immers zoveel intenser en rijker dan de doorsnee gekweekte kip of kalkoen. Weinigen wagen zich aan thuisbereide wildschotels, omdat geschoten wild enige preparatie en de juiste bereidingswijze vereist. Te moeilijk? Heus niet! Verbaas je gasten! In deze workshop gaan we te werk ...

Wanneer

  • 05 november ’19 (di)
    van 19.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 40,00 (Basistarief: 40,00 €; Standaardprijs: 40,00 €)

Waar

naam
Buurthuis
adres
Zwartegevelstraat 668700 Tielt

Info

Lekkerbekken kijken nergens meer naar uit dan naar het wildseizoen. Gevogelte staat dan zeker op het menu. Wild smaakt immers zoveel intenser en rijker dan de doorsnee gekweekte kip of kalkoen. Weinigen wagen zich aan thuisbereide wildschotels, omdat geschoten wild enige preparatie en de juiste bereidingswijze vereist. Te moeilijk? Heus niet! Verbaas je gasten! In deze workshop gaan we te werk met gevogelte, zowel het tam gevogelte zoals parelhoen, kwartel, als wild gevogelte zoals fazant, eend, bosduif. Ben jij ook wild van gevogelte, schrijf je dan zeker in voor deze workshop en laat je inspireren door recepten, bereidingswijzen en de juiste handelingen om te versnijden en te bereiden. Met een goed glas en wat vrienden testen we uit en leren we bij!


 


 


Begeleiding: Patrick De Groote (www.patrickdegroote.be)


Prijs: alle ingrediënten en maaltijd inbegrepen


I.s.m. Vormingplus Midden- en Zuid West-Vlaanderen

Bron: UiTinVlaanderen.be