Het Grote Vlooiencircus

Deze informatie is niet meer actueel!
Het kleinste circus ter wereld bezorgt je een kriebelende ervaring!   Rudolf-Alfons-Frederico Rumboza (mijn overgrootvader) was begin vorige eeuw wereldberoemd toen hij rondtrok met zijn fenomenale vlooiencircus. Langzamerhand zijn we deze onwaarschijnlijk magische minicircussen vergeten, en daarom doken wij op zolder, diepten we het "Cirque de Puce" weer op om het publiek weer te doen ...

Wanneer

  • 22 september ’19 (zo)
    van 14.30 u tot 15.00 u
  • 22 september ’19 (zo)
    van 15.30 u tot 16.00 u
  • 22 september ’19 (zo)
    van 16.30 u tot 17.00 u

Waar

naam
Huis Mulle de Terschueren
adres
Ieperstraat 428700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Het kleinste circus ter wereld bezorgt je een kriebelende ervaring!


 


Rudolf-Alfons-Frederico Rumboza (mijn overgrootvader) was begin vorige eeuw wereldberoemd toen hij rondtrok met zijn fenomenale vlooiencircus. Langzamerhand zijn we deze onwaarschijnlijk magische minicircussen vergeten, en daarom doken wij op zolder, diepten we het "Cirque de Puce" weer op om het publiek weer te doen kriebelen van genot!


 


Een grote koffer, een springplank met basin, het gevaarlijk kanon voor de levende kanonskogel, de koorddansinstallatie, ... we brengen ze allemaal. Maar er is meer, Cirque-Cirqulaire trainde zelfs een vlo die je gedachten kan lezen, bedacht geïnspireerd op aloude schetsen de ongelofelijke vlooien-verschijn-illusie en nog veel meer. Dit alles in een interactieve voorstelling voor het hele gezin!


 


Spel en idee: Benjamin Rummens


 


Leeftijd: alle leeftijden

Bron: UiTinVlaanderen.be