Het Pretpakket

Deze informatie is niet meer actueel!
Het Pretpakket is een interactief spelpakket op 'FroeFroe-diaanse' wijze. FroeFroe herwerkt ouderwetse en gekende volksspelletjes tot een interactief en prachtig pretpakket.   Met onder andere: Kakvangen Eendjes vissen lijkt makkelijk maar niet als ze als drollen op een grasveld in het rond draaien. Fun voor de allerkleinsten. Koppeke rollen Groteske koppen rollen te voorschijn als jij met je ...

Wanneer

  • 22 september ’19 (zo)
    van 14.00 u tot 17.00 u

Waar

naam
Huis Mulle de Terschueren
adres
Ieperstraat 428700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Het Pretpakket is een interactief spelpakket op ‘FroeFroe-diaanse’ wijze. FroeFroe herwerkt ouderwetse en gekende volksspelletjes tot een interactief en prachtig pretpakket.


 


Met onder andere:


Kakvangen


Eendjes vissen lijkt makkelijk maar niet als ze als drollen op een grasveld in het rond draaien. Fun voor de allerkleinsten.


Koppeke rollen


Groteske koppen rollen te voorschijn als jij met je schoenen gooit. Wel goed mikken want alleen in de roos rinkelen de bellen en rollen de koppen. Een behendigheidsspel dat ook voor vaders en moeders moeilijk kan zijn, vooral als je ze een blinddoek opdoet.


Kabouter kegels


Sneeuwwitje kreeg een appel en jullie ook. Alleen is deze mega groot en zijn de kegels die omver gegooid moeten worden stevige topdwergen.


De tandenfee


Tuurlijk wil jij ook zoveel mogelijk tanden uitgooien bij de tandenfee en haar kindje. Gebruik daarvoor een mand vol snoep, das toch slecht en suikerzoet.


 


Bij alle spelletjes is begeleiding voorzien.


Doorlopend


Plaats: diverse plaatsen in het park

Bron: UiTinVlaanderen.be