Hij komt,....

Deze informatie is niet meer actueel!
Vanaf 14u30 is het zover en komen de Sint en de Pieten aan in Tielt, aan Huis Mulle de Terschueren, in de Ieperstraat nr. 42-46. De Pieten zullen vast wel weer vrolijk zijn als altijd, niet? Dansen, zingen, fratsen uithalen en lekkers uitdelen… Zo kennen we ze! En Sint… daar hebben we allemaal wel wat ontzag voor. Kom jij ook uit volle borst meezingen om de Sint en co te verwelkomen? Bij het ...

Wanneer

  • 16 november ’19 (za)
    van 14.30 u tot 18.00 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Europahal
adres
Generaal Maczekplein 58700 Tielt

Contact

Telefoon
051/42.82.40
jeugddienst@tielt.be
website
http://www.tielt.be

Info

Vanaf 14u30 is het zover en komen de Sint en de Pieten aan in Tielt, aan Huis Mulle de Terschueren, in de Ieperstraat nr. 42-46.

De Pieten zullen vast wel weer vrolijk zijn als altijd, niet? Dansen, zingen, fratsen uithalen en lekkers uitdelen… Zo kennen we ze! En Sint… daar hebben we allemaal wel wat ontzag voor. Kom jij ook uit volle borst meezingen om de Sint en co te verwelkomen? Bij het standje van de dienst Jeugd kan je een nummertje afhalen om na de Sinterklaasshow de Sint te ontmoeten. Een mooie koets brengt de Sint naar de Europahal.
Omstreeks 15u00 uur verwelkomt het college van burgemeester en schepenen de Sint in de Europahal. Om 15u15 uur gaat Clown Rocky van start met zijn Sinterklaasshow. Samen zingen jullie nieuwe en originele sintliedjes, afgewisseld met leuke spelletjes. Clown Rocky heeft alvast opnieuw een nieuwe goocheltruc voorbereid voor Sint!
Vanaf 16u15 krijg je de kans om de Sint de hand te schudden, hem je grootste wensen te verklappen of een mooie tekening af te geven. En natuurlijk heeft hij voor ieder kind een zakje snoep mee! Breng alvast je ingekleurde tekening mee die je op school kreeg!
BEZORG JE WENSEN AAN DE SINT
Op het Alexianenplein staat een echte Sint-brievenbus waar je je brief, tekening … kan in achterlaten. De Sint liet alvast weten dat hij elke brief zal beantwoorden! Vermeld daarom zeker je naam en adresgegevens.

Bron: UiTinVlaanderen.be