Fisherman's Friends

Deze informatie is niet meer actueel!
Danny, een drukbezette muziekbons, trekt er even tussenuit met enkele vrienden uit het PR-team van de platenmaatschappij. Danny is toe aan een verzetje. Privé loopt het pad niet over rozen. In het van visgeur doortrokken Cornwall zadelen zijn 'mates' hem op met een groep 'sea shanty singers': vissers die in hun luttele vrije uren het oude repertoire van zeemansliederen brullen in de pubs. ...

Wanneer

  • 23 oktober ’19 (wo)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; -26j: 5,00 €; +65j: 5,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Danny, een drukbezette muziekbons, trekt er even tussenuit met enkele vrienden uit het PR-team van de platenmaatschappij. Danny is toe aan een verzetje. Privé loopt het pad niet over rozen. In het van visgeur doortrokken Cornwall zadelen zijn ‘mates’ hem op met een groep ‘sea shanty singers’: vissers die in hun luttele vrije uren het oude repertoire van zeemansliederen brullen in de pubs. Danny valt niet alleen als een blok voor Alwyn, de dochter van de leadsinger, maar ook voor het groepje zelf. In het landelijke Port Isaac vindt hij wat in het drukke Londen zo sterk ontbreekt; echte vriendschap en gemeenschapsgevoel. Zoveel authenticiteit en romantiek komt hevig binnen in zijn droogstaande hart. Danny maakt het tot zijn missie om The Fisherman’s friends van tussen de boten en de netten van Cornwall te halen en hen de beroemdheid te geven die ze verdienen.


Het hoeft niet altijd kommer en kwel te zijn. Deze Britse feelgood movie voelt als een warme matrozentrui en wekt een stevige glimlach op met kindness, couleur locale, humor en stevige acteerprestaties.


 


Van: Chris Foggin


Met: Daniel Mays, Tuppence Middleton, James Purfoy, David Hayman, Noel Clarke


UK/2019/113 min.

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: fishermans-friends-fred-films-powder-keg-pictures-photo-by-rob-yo.jpg

Categorie

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Gildhof
Alle activiteiten
Deel deze pagina