Dumbo

Deze informatie is niet meer actueel!
Holt Farrier was ooit een succesvolle circusartiest tot hij naar het front trok ten tijde van de oorlog en als een veranderd man terugkeerde. Hij wordt ingehuurd door circuseigenaar Max Medici om voor de pasgeboren olifant Dumbo te zorgen, die over enorme oren beschikt en hierdoor het mikpunt van spot is. Wanneer Holts kinderen erachter komen dat Dumbo kan vliegen besluiten de ondernemer V.A. ...

Wanneer

  • 27 oktober ’19 (zo)
    van 15.00 u tot 17.15 u

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; -26j: 5,00 €; +65j: 5,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Holt Farrier was ooit een succesvolle circusartiest tot hij naar het front trok ten tijde van de oorlog en als een veranderd man terugkeerde. Hij wordt ingehuurd door circuseigenaar Max Medici om voor de pasgeboren olifant Dumbo te zorgen, die over enorme oren beschikt en hierdoor het mikpunt van spot is. Wanneer Holts kinderen erachter komen dat Dumbo kan vliegen besluiten de ondernemer V.A. Vandemere en de zweefartieste Colette Marchant om van Dumbo een ster te maken.


Dumbo is een Amerikaanse avonturenfilm uit 2019, geregisseerd door Tim Burton en geproduceerd door Walt Disney Pictures. Het is een remake van de gelijknamige animatiefilm uit 1941. De hoofdrollen worden gespeeld door Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito en Eva Green.


 


Van: Tim Burton


Met: Eva Green, Colin Farrell, Nico Parker, Danny DeVito, Michael Keaton


VS/2019/130 min.

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: Dumbo2019.jpg

Categorie

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Gildhof
Alle activiteiten
Deel deze pagina