Het Groot Dictee Heruitgevonden

Deze informatie is niet meer actueel!
Op vrijdagavond 6 december verwelkomen we je graag in de bib van Tielt om deel te nemen aan Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar zal vooral een leuk taalspel zijn. We starten om 20u stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over ...

Wanneer

  • 06 december ’19 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Openbare bibliotheek Tielt
adres
Lakenmarkt 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 10
bibliotheek@tielt.be

Info

Op vrijdagavond 6 december verwelkomen we je graag in de bib van Tielt om deel te nemen aan Het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar zal vooral een leuk taalspel zijn.
We starten om 20u stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee!
Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem voor minstens één jaar. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de finale, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.
Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard.

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: Het Groot Dictee Heruitgevonden

Categorie

Organisatie

naam
Openbare bibliotheek Tielt
Alle activiteiten
Deel deze pagina