Oxfam Cadeaudagen - Geschenkenbeurs

Deze informatie is niet meer actueel!
Zorg dat je de geschenkenbeurs van Oxfam niet mist. Massa's inspiratie voor cadeaus die fairtrade en duurzaam zijn en dat in een prachtige locatie want ook dit jaar kunnen we gebruik maken van het Patersklooster en de -kerk. In de kerk vind je een ruime stand met onze fairtradevoeding met ook een aparte wijnstand. In de kloostergang rond de binnenplaats presenteren we onze wenskaarten, boeken, ...

Wanneer

  • 06 december ’19 (vr)
    van 16.00 u tot 20.00 u
  • 07 december ’19 (za)
    van 11.00 u tot 18.00 u
  • 08 december ’19 (zo)
    van 11.00 u tot 18.00 u

Waar

naam
PATERSKERK, Patersdreef TIELT
adres
Patersdreef8700 Tielt

Info

Zorg dat je de geschenkenbeurs van Oxfam niet mist. Massa's inspiratie voor cadeaus die fairtrade en duurzaam zijn en dat in een prachtige locatie want ook dit jaar kunnen we gebruik maken van het Patersklooster en de -kerk.
In de kerk vind je een ruime stand met onze fairtradevoeding met ook een aparte wijnstand. In de kloostergang rond de binnenplaats presenteren we onze wenskaarten, boeken, geschenkartikelen... In 2 leefruimtes van het Paterklooster kan je snuisteren in boeken aan sterk verminderde prijzen.
Vervolgens kan je in de refter even rusten en genieten van een fairtradedrankje in onze sfeervolle bar. In de refter staat eveneens de stand met een ruim aanbod aan fairtraidejuwelen.
Ook de Tieltse muziekacademie is weer te gast en zal voor de muzikale omlijsting zorgen.
Hier vind je wellicht wel het cadeautje dat je zocht...

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: Oxfam cadeaudagen

Categorie

Organisatie

naam
Oxfam Wereldwinkel Tielt
Alle activiteiten
Deel deze pagina