Tieltse sportprijzen

Deze informatie is niet meer actueel!
Op vrijdag 31 januari worden de Tieltse sportprijzen uitgereikt. Zowel verenigingen als individuele sporters kunnen hieraan deelnemen. Interesse? Je kan je kandidaat stellen tot 10 november 2019. Soorten onderscheidingen : De man/vrouw achter de schermen: Lid/medewerker, maar geen bestuurslid die instaat voor: het klaarzetten van het materiaal voor de wedstrijd/training, de ballen oppompt, het ...

Wanneer

  • 31 januari ’20 (vr)
    van 19.00 u tot 22.00 u

Waar

naam
Europahal
adres
Generaal Maczekplein 58700 Tielt

Contact

sportdienst@tielt.be

Info

Op vrijdag 31 januari worden de Tieltse sportprijzen uitgereikt. Zowel verenigingen als individuele sporters kunnen hieraan deelnemen.
Interesse? Je kan je kandidaat stellen tot 10 november 2019.

Soorten onderscheidingen :

De man/vrouw achter de schermen: Lid/medewerker, maar geen bestuurslid
die instaat voor: het klaarzetten van het materiaal voor de wedstrijd/training, de ballen oppompt, het kalken van het terrein, de boterhammen smeert, het fluitje hanteert bij gebrek aan, de was van de truitjes op zich neemt en nog zoveel meer……

Sportman/sportvrouw/sportploeg van het jaar
Man/vrouw (woonachtig te Tielt) /Tieltse sportvereniging met uitzonderlijke prestaties tijdens het voorbije seizoen op competitief of op recreatief vlak.

Beloftevolle jongere van het jaar
Jongen of meisje, woonachtig te Tielt, met uitzonderlijke prestaties tijdens het voorbije seizoen. De kandidaten moeten jonger zijn dan 21 jaar op datum van 31 december van het lopende jaar.

Beloftevolle ploeg van het jaar
Tieltse jongerenploeg met uitzonderlijke prestaties tijdens het voorbije seizoen. De leden moeten jonger zijn dan 21 jaar op datum van 31 december van het lopende jaar.

Sportfiguur of ploeg van het jaar bij de sporters met een beperking
Persoon met een beperking of ploeg met uitzonderlijke prestaties tijdens het voorbije seizoen.

• Elke vereniging kan voor iedere categorie één persoon voordragen (al of niet uit eigen sportdiscipline).
• Alle voorgedragen 'ploeg -of wedstrijdverantwoordelijken' worden gehuldigd tijdens de kampioenenhulde op 31 januari 2020.
Bij de andere categorieën worden er vooraf 3 laureaten weerhouden. De uiteindelijke uitverkorenen worden eveneens tijdens de kampioenenhulde bekendgemaakt.
• De kandidaturen dienen uiterlijk op 10 november 2019 om 17u00 bezorgd te worden aan de dienst Sport, per post of per mail. De Sportraad behoudt zich het recht voor om namen bij te voegen en een prijs voor een speciale sportverdienste toe te kennen.

Presentatie door Stefaan Lammens. Gastvedetten Frank Dierckens (Voorzitter KVOostende), ...

Bron: UiTinVlaanderen.be