Boterhammen in de bib - Goed gemanierd: etiquette anno 2020.

Deze informatie is niet meer actueel!
De beleefdheidsregels worden er ons van kinds af aan ingelepeld. Spreken met twee woorden, niet praten met de mond vol, gemene opmerkingen voor jezelf houden, ... Maar ondertussen zijn we al lang geen kind meer en samen met ons zijn de regels die we indertijd leerden ook al wat verouderd geraakt. Met alle nieuwe digitale evoluties van de laatste jaren, zijn er wellicht zelfs regels bij ...

Wanneer

  • 27 februari ’20 (do)
    van 12.15 u tot 13.15 u

Prijs

€ 2,50 (Basistarief: 2,50 €)

Waar

naam
Openbare bibliotheek Tielt
adres
Lakenmarkt 98700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 10
bibliotheek@tielt.be

Info

De beleefdheidsregels worden er ons van kinds af aan ingelepeld. Spreken met twee woorden, niet praten met de mond vol, gemene opmerkingen voor jezelf houden, ... Maar ondertussen zijn we al lang geen kind meer en samen met ons zijn de regels die we indertijd leerden ook al wat verouderd geraakt. Met alle nieuwe digitale evoluties van de laatste jaren, zijn er wellicht zelfs regels bij gekomen. En zijn er ook beleefdheidsregels geschrapt? Als we naar Donald Trump en Boris Johnson luisteren, lijkt dat wel zo te zijn.
Nathalie Depoorter is expert in beleefdheid. Ze komt ons vertellen over etiquette anno 2020 en ze legt ons uit hoe we de wereld mooier kunnen maken door gewoon op een beleefde manier in het leven te staan.

Bron: UiTinVlaanderen.be