AFGELAST - Muzieknamiddag voor personen met dementie en hun mantelzorgers

Deze informatie is niet meer actueel!
In het kader van de maatregelen tegen het coronavirus (COVIS-19) annuleert Familiezorg West-Vlaanderen vzw alle groepsactiviteiten en ontmoetingsmomenten vanuit Foton, tot en met 19 april 2020. -------------------- Muziek ontspant en spreekt tot ons hart! Maandelijks vullen muzikanten het regiohuis van Thuiszorg Familiezorg met wondere klanken, speciaal voor personen met dementie en hun ...

Wanneer

  • 18 maart ’20 (wo)
    van 14.00 u tot 15.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
regiohuis Familiezorg West-Vlaanderen vzw
adres
Krommewalstraat 18700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 40 04 43
fotonthuis@familiezorg-wvl.be

Info

In het kader van de maatregelen tegen het coronavirus (COVIS-19) annuleert Familiezorg West-Vlaanderen vzw alle groepsactiviteiten en ontmoetingsmomenten vanuit Foton, tot en met 19 april 2020.
--------------------
Muziek ontspant en spreekt tot ons hart! Maandelijks vullen muzikanten het regiohuis van Thuiszorg Familiezorg met wondere klanken, speciaal voor personen met dementie en hun mantelzorgers. Bij een kopje koffie kunt u tot rust komen, genieten van de muziek en elkaar ontmoeten.
Vandaag op het programma: Elsi Spanoghe met leerlingen zang van de Academie voor muziek en woord en jeugdkoor Banzaï. Lied, opera & evergreens. Piano: Wouter Vande Ginste.

Bron: UiTinVlaanderen.be