Cursus wintersnoei hoogstamfruitbomen

Deze informatie is niet meer actueel!
Heb je zelf hoogstamfruitbomen of wil je in de toekomst graag een boomgaard aanleggen? Of ben je gewoon geïnteresseerd in hoogstamfruitbomen en de snoei ervan? Schrijf je dan in voor de cursus wintersnoei op zaterdagmorgen 29 februari '20 op een hoeve in de Woestijnbosstraat in Tielt. Met deze outdoor vorming maken de Nationale Boomgaardenstichting en 't West-Vlaamse hart je wegwijs om je ...

Wanneer

  • 29 februari ’20 (za)
    van 13.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Waar

naam
Hoeve Van De Steene
adres
Woestijnbosstraat Tielt8700 Tielt

Contact

Telefoon
012 39 11 88
website
http://www.westvlaamsehart.be/cursus-wintersnoei.html

Info

Heb je zelf hoogstamfruitbomen of wil je in de toekomst graag een boomgaard aanleggen? Of ben je gewoon geïnteresseerd in hoogstamfruitbomen en de snoei ervan? Schrijf je dan in voor de cursus wintersnoei op zaterdagmorgen 29 februari '20 op een hoeve in de Woestijnbosstraat in Tielt. Met deze outdoor vorming maken de Nationale Boomgaardenstichting en 't West-Vlaamse hart je wegwijs om je bomen in vorm te houden.

Een correcte snoei is niet alleen belangrijk voor de oogst, maar draagt ook bij tot het vormen van gezonde en landschappelijk waardevolle hoogstamfruitbomen, die voor mens en dier veel te bieden hebben. Vaak is de drempel echter hoog om zomaar de snoeischaar in je bomen te zetten. Het deskundige advies van lesgever Ronny Herreman van de Nationale Boomgaardenstichting helpt je hiermee op weg.

Bron: UiTinVlaanderen.be