GEANNULEERD Fietsen rond Clairmarais

Deze informatie is niet meer actueel!
We vertrekken met de wagen (kan je rijden en heb je een fietsrek, des te beter). Richting Frankrijk om te parkeren in de buurt van het charmante dorpje Clairmarais. Een tocht naar de moerasgebieden rond Saint-Omer in Frans-Vlaanderen! De moerassen van Clairmarais in Noord-Frankrijk zijn een unieke brok natuur, met een typische fauna en flora, op een boogscheut van de Frans-Belgische grens. Met ...

Wanneer

  • 26 april ’20 (zo)
    van 07.30 u tot 19.00 u

Waar

naam
parking stationsplein Tielt
adres
stationsplein8700 Tielt

Info

We vertrekken met de wagen (kan je rijden en heb je een fietsrek, des te beter). Richting Frankrijk om te parkeren in de buurt van het charmante dorpje Clairmarais. Een tocht naar de moerasgebieden rond Saint-Omer in Frans-Vlaanderen!

De moerassen van Clairmarais in Noord-Frankrijk zijn een unieke brok natuur, met een typische fauna en flora, op een boogscheut van de Frans-Belgische grens. Met de Torenvalk zullen we deze fantastische streek verkennen. Met de fiets en misschien ook wel van op het water.

Rond je nek een verrekijker, een loepe in je zak, het potloodje van je notitieboekje gescherpt…We houden halt om stil te observeren en uit te blazen bij al dat natuurschoon. Vogels, planten, vlinders en andere insecten, zoogdieren… Tussendoor organiseren we onze picknick, ergens waar het mooi en rustig is.

Plaatsen zijn beperkt, inschrijvingen verplicht en een sportieve instelling gewenst…

Benodigdheden:fiets-picknick-verrekijker

 Deelnameprijs:Leden: 20 euro, Niet-leden: 25 euro

 Inschrijven:verplicht vóór 18 april 2020 via mail naar marc.cassaert@detorenvalk.be 

 Vervoer: auto's