geannuleerd Gedichtendag 2021

Deze informatie is niet meer actueel!
Je hand in de vensterbank, je hand In je schoot, die handen die liggen Alsof ze een brief hebben gekregen, Maar niet hebben opengemaakt, En dat ook niet zullen doen. - Rutger Kopland Voor de Gedichtendag 2021 koos Wim Vanseveren in zijn curatorsrol toegankelijke gedichten bij schilderijen, beelden en foto's. Els De Pauw, Helena Van den Berge en Jelle Den Turck lezen voor, terwijl de ...

Wanneer

  • 28 januari ’21 (do)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

website
http://www.malpertuis.be

Contact

info@malpertuis.be

Info

Je hand in de vensterbank, je hand
In je schoot, die handen die liggen
Alsof ze een brief hebben gekregen,

Maar niet hebben opengemaakt,
En dat ook niet zullen doen.
- Rutger Kopland

Voor de Gedichtendag 2021 koos Wim Vanseveren in zijn curatorsrol toegankelijke gedichten bij schilderijen, beelden en foto's. Els De Pauw, Helena Van den Berge en Jelle Den Turck lezen voor, terwijl de kunstwerken geprojecteerd worden. Je hoort poëzie van Luuk Gruwez, Miriam Van hee, Rutger Kopland, W.H. Auden, Bernard Dewulf e.a. Er wordt werk getoond van onder meer Leonardo de Vinci, Michelangelo, Klaas Gubbels, Flip Gassendam, Ilya Repin, Henri De Braeckeleer, Rembrandt, Con Westerik, Roger Raveel, Pieter Bruegel en Pierre Bonnard.

Naar goede jaarlijkse gewoonte staat de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord in voor de muzikale rustpunten. Ook de Stedelijke Kunstacademie en de Bibliotheek werken mee aan deze organisatie van Theater Malpertuis.

Deze avond is gratis, maar gelieve te reserveren via tickets.malpertuis.be. Meer informatie: www.malpertuis.be

Bron: UiTinVlaanderen.be