T.A.N.I.A.!

Deze informatie is niet meer actueel!
Het is als een grap begonnen. Actrice Tania Van der Sanden en haar voorliefde voor grote cabaretiers als Toon Hermans, Brigitte Kaandorp. 'Als je nu eens je eigen solo maakte,' stelde Malpertuisdirecteur Piet Arfeuille haar voor. Met Frans van der Aa als mede-bedenker en regisseur ging ze aan de slag. En zie… inmiddels nadert haar eerste onewomanshow de 50ste voorstelling waarvan het publiek ...

Wanneer

  • 20 januari ’21 (wo)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; Reductietarief (65+, -26): 14,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

website
http://www.malpertuis.be

Contact

info@malpertuis.be

Info

Het is als een grap begonnen. Actrice Tania Van der Sanden en haar voorliefde voor grote cabaretiers als Toon Hermans, Brigitte Kaandorp. 'Als je nu eens je eigen solo maakte,' stelde Malpertuisdirecteur Piet Arfeuille haar voor. Met Frans van der Aa als mede-bedenker en regisseur ging ze aan de slag.
En zie… inmiddels nadert haar eerste onewomanshow de 50ste voorstelling waarvan het publiek maar niet genoeg krijgt. Tijd voor een laatste Malpertuispassage. Zorg dat je er bij bent!

In T.A.N.I.A.! entertaint Van der Sanden het publiek op haar eigen onnavolgbare manier. Maar niet zonder de onverwachte ommekant te vergeten die haar zo dierbaar is: geen lach zonder traan. Met het grootste gemak en de vakkundigheid die haar eigen is, laat ze een waaier van personages los op het publiek: Guillaume van de toneelschool, moeder Liliane van Deurne, nonkel Warre en tante Lida, zuster Fredeswinde van het Sint-Servaescollege van Schoten en last but not least: Tania zelf. Maar jezelf … ben je dat alleen maar? Of kun je dat ook spelen?

De pers over T.A.N.I.A!:
Gewoon jezelf zijn, is soms speciaal. Dat is ook wat er in T.A.N.I.A! gebeurt. Het zich kwetsbaar opstellen van een actrice, die veel verbeelding overlaat aan de toeschouwer.
Roger Arteel, Theatermaggezien

Het publiek over T.A.N.I.A.!:
T.A.N.I.A.! niet normaal school. Wenen van het lachen, wenen van ontroering. Respect! Ga dat zien!
Jennifer Vrielinck, Herzele

productie
Theater Malpertuis
tekst en spel
Tania Van der Sanden
dramaturgie en regie
Frans Van der Aa
coproductie
cc Lokeren
met dank aan
Tax shelter & Vlaamse gemeenschap

Bron: UiTinVlaanderen.be