Poco Loco 3 - 6 jarigen zomervakantie 2020

Deze informatie is niet meer actueel!
Poco Loco maakt van de zomervakantie een feest voor kinderen tussen 3 en 6 jaar! De kinderen genieten met leeftijdsgenootjes van leuke activiteiten afgewisseld met vrij spel. Poco Loco Mini (kleuters – vanaf 3 jaar en zindelijk, t.e.m. 3de kleuterklas): De Kommel - GenMaczekplein 2 - 8700 Tielt • Kinderen krijgen in de voor- en namiddag een drankje aangeboden. Wie zich voor een ganse dag ...

Wanneer

  • 01 juli ’20 (wo)
    -
    31 augustus ’20 (ma)

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: € 10.00)

Waar

naam
De Kommel
adres
gen maczekplein, 28700 Tielt

Info

Poco Loco maakt van de zomervakantie een feest voor kinderen tussen 3 en 6 jaar! De kinderen genieten met leeftijdsgenootjes van leuke activiteiten afgewisseld met vrij spel.
Poco Loco Mini (kleuters – vanaf 3 jaar en zindelijk, t.e.m. 3de kleuterklas): De Kommel - GenMaczekplein 2 - 8700 Tielt

• Kinderen krijgen in de voor- en namiddag een drankje aangeboden. Wie zich voor een ganse dag inschrijft, moet voorzien in een picknick voor over de middag. Breng ook je genaamtekende drinkbeker mee.

Inschrijven kan online (inloggen op www.tielt.kwandoo.com) vanaf woensdag 10 juni om 19.00 uur tot 2 dagen voor de activiteit en zolang er vrije plaatsen zijn. Bij annulatie wordt de annulatievergoeding (50%) gerekend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

foto: krokus

Categorie

Organisatie

naam
Stedelijke Jeugddienst Tielt
Alle activiteiten
Deel deze pagina