Cursussen Administratie Tielt

Deze informatie is niet meer actueel!
Wil je een eigen zaak opstarten? Of wil je je kansen op promotie vergroten? In onze administratieve opleidingen verwerf je de nodige vaardigheden. Starten met je eigen zaak In de opleiding Ondernemerschap (80 lestijden) krijg je het nodige inzicht in start-up, marketing en boekhouding. Je verwerft kennis over het sociaal statuut van werknemers, je leert verzekeringscontracten en handels-en ...

Wanneer

  • 01 september ’20 (di)
    -
    01 oktober ’20 (do)

Prijs

€ 120,00 (Basistarief: 120,00 €)

Waar

naam
CVO Scala - Stationstraat
adres
Stationstraat 678700 Tielt

Info

Wil je een eigen zaak opstarten? Of wil je je kansen op promotie vergroten?
In onze administratieve opleidingen verwerf je de nodige vaardigheden.

Starten met je eigen zaak
In de opleiding Ondernemerschap (80 lestijden) krijg je het nodige inzicht in start-up, marketing en boekhouding. Je verwerft kennis over het sociaal statuut van werknemers, je leert verzekeringscontracten en handels-en betalingsdocumenten analyseren en je leert op basis van een omgevingsanalyse een marketingstrategie uitwerken. Daarnaast verwerf je inzicht in de verschillende kredietvormen, het BTW-mechanisme, de boekhouding van een onderneming en de fiscale mechanismen, en leer je de kostprijs, verkoopprijs en omzet berekenen.

Escape room Speel en leer!
Deze virtuele Escape room (van enkele uren) laat je kennismaken met het ondernemerschap en wat geld betekent voor jouw bedrijf.

In Brugge kan je kiezen tussen meerdere bediendenopleidingen: Boekhoudkundig bediende, Commercieel administratief bediende, Medisch administratief bediende en Secretariaatsmedewerker. De opleiding Transport- en logistiek medewerker kan je in Oostende volgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be