Workshop: 'Met meer zelfvertrouwen naar het middelbaar!'

Deze informatie is niet meer actueel!
De overstap naar het middelbaar is een grote verandering. Plots ben je geen lager schoolkind meer maar kom je terecht in het secundair onderwijs, als één van de jongste. Je laat het vertrouwde en het gekende achter. Deze spannende en uitdagende gebeurtenis is een grote stap. Sommige kinderen nemen de sprong met gemak, durven (zonder aarzelen) nieuwe stappen zetten. Voor andere kinderen is dit ...

Wanneer

  • 29 augustus ’20 (za)
    van 13.00 u tot 17.00 u
  • 05 september ’20 (za)
    van 13.30 u tot 16.30 u
  • 12 september ’20 (za)
    van 13.30 u tot 16.30 u

Prijs

€ 250,00 (Basistarief: 250,00 €)

Waar

naam
Regio Tielt
adres
Regio Tielt8700 Tielt

Info

De overstap naar het middelbaar is een grote verandering. Plots ben je geen lager schoolkind meer maar kom je terecht in het secundair onderwijs, als één van de jongste. Je laat het vertrouwde en het gekende achter. Deze spannende en uitdagende gebeurtenis is een grote stap. Sommige kinderen nemen de sprong met gemak, durven (zonder aarzelen) nieuwe stappen zetten.
Voor andere kinderen is dit minder evident en verloopt dit minder vanzelfsprekend.

Een nieuwe school, nieuwe klasgenoten, geen vaste structuur meer, nieuwe leerkrachten, nieuwe vakken, ... kunnen heel wat angst, spanning en onzekerheid teweegbrengen.

Tussenkomst van de meeste mutualiteiten is mogelijk (afhankelijk van de mutualiteit wordt er tussen 30€ en 125€ terugbetaald).

De workshop is een samenwerking tussen Praktijk Ontvouw uit Ardooie en Labyrint - Praktijk voor speltherapie uit Tielt.

Bron: UiTinVlaanderen.be