Creatieve Coronamuur - #ikzomerwestvlaams

Deze informatie is niet meer actueel!
Ondanks alle negatieve gevolgen van de corona-epidemie, was de voorbije corona-periode misschien wel hét moment om creatief aan de slag te gaan. Wie zijn of haar talent wenst te tonen, is deze zomer hartelijk welkom aan de Collegesite om op blanco panelen te schilderen of graffiti te spuiten. Dit gebeurt op een gecontroleerde manier waardoor je een blanco paneel kan reserveren. Grootte van een ...

Wanneer

  • 01 juli ’20 (wo)
    -
    31 augustus ’20 (ma)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
voormalige collegesite
adres
Kortrijkstraat 568700 Tielt

Contact

website
http://www.visittielt.be

Info

Ondanks alle negatieve gevolgen van de corona-epidemie, was de voorbije corona-periode misschien wel hét moment om creatief aan de slag te gaan. Wie zijn of haar talent wenst te tonen, is deze zomer hartelijk welkom aan de Collegesite om op blanco panelen te schilderen of graffiti te spuiten. Dit gebeurt op een gecontroleerde manier waardoor je een blanco paneel kan reserveren.
Grootte van een paneel
1,8 m hoogte x 1 m breedte
Een paneel hangt aan een herashek en bevindt zich aan de voormalige Collegesite.
Thema
Het thema is willekeurig. Laat je inspireren door jouw omgeving, en tover een blanco paneel om tot een kunstwerk.
Reserveren
Je kan een paneel reserveren. Dan wordt jouw naam op het paneel genoteerd en kan je je op dit paneel ten volle laten gaan. Je hoeft geen tijdstip te vermelden wanneer je zal gaan schilderen. Wens je meerdere panelen, gelieve dit te melden bij je reservatie. Reserveren kan bij het Stadspunt via stadspunt@tielt.be of 051-42.81.11.
Iets te winnen?
Een prachtige uitdaging! We zoeken namelijk iemand die de oude voorgevel van de sporthal van een muurschildering kan voorzien. We kiezen uit één van de ontwerpen en kiezen zo de persoon aan wie we zou vragen of hij of zij bereid is om eeuwige roem te verwerven door de oude voorgevel van de sporthal op te fleuren! Wordt vervolgd!

Bron: UiTinVlaanderen.be