The personal history of David Copperfield

Deze informatie is niet meer actueel!
Armando Iannucci verfilmde de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel). Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante ...

Wanneer

  • 21 oktober ’20 (wo)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; -26j: 5,00 €; +65j: 5,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Armando Iannucci verfilmde de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel). Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy (Tilda Swinton). De clash tussen de standen in het oude Engeland is Dickens’ handelsmerk. Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.
Deze prijsprent van de Britse Independent Film Awards werpt je heen en weer tussen tragiek en hilarische passages, wervelend gebracht door een sterrencast: Dev Patel, Tilda Swinton, Hugh Laurie en Ben Whishaw.


 


 

Bron: UiTinVlaanderen.be