The best of 20 jaar - GEANNULEERD

Onmogelijke concerten geven, dat lukt alleen de wereldbekende tenor Stenzel en meesterpianist Kivits. Beide heren leveren al 20 jaar het bewijs dat comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar harmoniëren. Briljante muzikanten die ook erg komisch zijn.   Na 20 jaar bundelen ze voor het eerst hun allerbeste kapriolen onder, naast, op en met hun ...

Wanneer

  • 04 december ’20 (vr)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 14,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Onmogelijke concerten geven, dat lukt alleen de wereldbekende tenor Stenzel en meesterpianist Kivits. Beide heren leveren al 20 jaar het bewijs dat comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar harmoniëren. Briljante muzikanten die ook erg komisch zijn.


 


Na 20 jaar bundelen ze voor het eerst hun allerbeste kapriolen onder, naast, op en met hun piano waarbij ze niets aan het toeval overlaten om het publiek op het verkeerde been te zetten.


 


Ze wonnen tal van prijzen in binnen- en buitenland waaronder de Moerser Comedy Preis voor hun oeuvre op het internationale Comedy Festival te Moers (D). Vorige prijswinnaars waren o.a. sterartiesten als Yllana, Hans Liberg en Leo Bassi. Uitstekend gezelschap!


 


 

Bron: UiTinVlaanderen.be