Smartschade - ON HOLD

Smartschade neemt een diepe duik in de schaamteloze onderbuik van het Nederlandstalige lied: smachtelijke smartliederen en liederlijke levenslessen, precieuse parels en slempige slapstick … Kortom: een juiste beschrijving is hiervoor nog niet uitgevonden, maar wordt al wel gespeeld door een even waanzinnig als wonderlijk sextet. Met Gedeelde Smart werden reeds prachtige verdoken liedjes ...

Wanneer

  • 03 april ’21 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; -26j: 16,00 €; +65j: 16,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Smartschade neemt een diepe duik in de schaamteloze onderbuik van het Nederlandstalige lied: smachtelijke smartliederen en liederlijke levenslessen, precieuse parels en slempige slapstick …


Kortom: een juiste beschrijving is hiervoor nog niet uitgevonden, maar wordt al wel gespeeld door een even waanzinnig als wonderlijk sextet.


Met Gedeelde Smart werden reeds prachtige verdoken liedjes blootgelegd. Deze voorstelling verwarmde kille theaterzalen en veroorzaakte hier en daar een hoge bloeddruk of liet menig hart sneller slaan … Smartschade gaat nog iets verder en graaft nog dieper in de schatkist.


 


In de rangen vinden we nu ook nieuwkomer Mauro Pawlowski, connaisseur van velerlei muziekjes.


Een wonderbaarlijke maar ijzersterke aanwinst bij een al indrukwekkende bezetting. Daarmee bestaat het sextet uit Lien Van de Kelder, Mauro Pawlowski , Jan De Smet, Wouter Berlaen , Ad Cominotto en Stoy Stoffelen.


 


 

Bron: UiTinVlaanderen.be