Sinterklaasconcert - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
“Hoor wie klopt daar, kinderen?” Het zijn 'The Peatles' de huisband van Sinterklaas!   Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang al hun speelgoed af te nemen en ze enkel te laten spelen met muziekinstrumenten. Op een dieet van speculaas en marsepein zwoegden ze uren, dagen en maanden en eindelijk ... The Peatles ...

Wanneer

  • 22 november ’20 (zo)
    van 15.00 u tot 16.30 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; kinderen (-12 jarigen): 7,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

“Hoor wie klopt daar, kinderen?” Het zijn ‘The Peatles’ de huisband van Sinterklaas!


 


Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Daarom kwam hij op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang al hun speelgoed af te nemen en ze enkel te laten spelen met muziekinstrumenten.


Op een dieet van speculaas en marsepein zwoegden ze uren, dagen en maanden en eindelijk ...


The Peatles zijn geboren! Deze knotsgekke bende zwarte pieten zette ondertussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein.


 


Dit schoenenvullend, schoorsteenklauterend en snoepstrooiend zootje ongeregeld staat te popelen om ook uw evenement in lichterlaaie te zetten met muziek én acteerwerk van de bovenste plank.


Ze brengen een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes op ludieke wijze aan elkaar gespeeld door het kruim uit de zwarte pietenwereld.


 


 

Bron: UiTinVlaanderen.be