Live in Nerdland : DNA - ON HOLD

Een entertainende theaterlezing over de menselijke genetica en hoe die heel binnenkort ook jouw leven gaat veranderen.   Het gaat razendsnel in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica gaan met grote stappen vooruit. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire ...

Wanneer

  • 29 april ’21 (do)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 14,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Een entertainende theaterlezing over de menselijke genetica en hoe die heel binnenkort ook jouw leven gaat veranderen.


 


Het gaat razendsnel in de wetenschap en de technologie. Ruimtevaart, robotica en menselijke genetica gaan met grote stappen vooruit. Welke ontwikkelingen staan er te trappelen aan de uitgang van het lab om binnenkort ons dagelijkse leven binnen te treden? Lieven Scheire zoekt het voor je uit en vertelt er alles over.


 


In deze theaterlezing heeft hij het over ons DNA en hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze medische toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Met zijn enthousiasme voert hij jou door de wonderlijke wereld vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën. Je hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te volgen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-upcomedian zal zelfs een leek, wetenschap zonder meer interessant gaan vinden.


 


“Lieven Scheire is een heldere, grappige en bevlogen spreker in zijn theatercollege over DNA.” – Algemeen Dagblad (NL)


 

Bron: UiTinVlaanderen.be