De Jaren van Verstand - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
Mama's Jasje blaast 30 kaarsen uit ... Met zijn deelname aan Liefde voor muziek is Peter Vanlaet helemaal terug, omarmd door het Vlaamse publiek.   De ervaren liveband vindt het evenwicht tussen hits uit de beginperiode met o.a. 'Zo ver weg', 'Teken van leven', 'Doe het licht maar uit' en hommages van eind jaren '90, denk vooral aan 'Als de dag van toen', 'Laat me alleen'.   De laatste jaren ...

Wanneer

  • 11 december ’20 (vr)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; -26j: 18,00 €; +65j: 18,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Mama‘s Jasje blaast 30 kaarsen uit ... Met zijn deelname aan Liefde voor muziek is Peter Vanlaet helemaal terug, omarmd door het Vlaamse publiek.


 


De ervaren liveband vindt het evenwicht tussen hits uit de beginperiode met o.a. ‘Zo ver weg’, ‘Teken van leven’, ‘Doe het licht maar uit’ en hommages van eind jaren ‘90, denk vooral aan ‘Als de dag van toen’, ‘Laat me alleen’.


 


De laatste jaren heeft de groep rond Peter Vanlaet niet stilgezeten. Eind 2018 brachten ze nog een nieuw album uit: Nieuwe Jas.


 


Hun wilde haren zijn de muzikanten nog niet helemaal verloren, maar misschien zijn de jaren van verstand nu stilaan een feit.


 


Kom kijken, leun achterover, zing mee, ... geniet!


 

Bron: UiTinVlaanderen.be