Humo's comedycup Finalistentoer

Deze informatie is niet meer actueel!
De prestigieuze Humo's Comedy Cup staat al jaren garant voor de nieuwe lichting stand-up comedians van de toekomst. Wie ooit schitterde in deze concours, schittert nu in zalen en brengt ons aan het lachen in tal van TV-programma's. Een kweekvijver voor hilarische B.V.'s dus…In december 2020 vindt de volgende finale plaats.   De finalistentour passeert langs de Vlaamse zalen en doet ook Tielt ...

Wanneer

  • 27 februari ’21 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; -26j: 16,00 €; +65j: 16,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

De prestigieuze Humo's Comedy Cup staat al jaren garant voor de nieuwe lichting stand-up comedians van de toekomst. Wie ooit schitterde in deze concours, schittert nu in zalen en brengt ons aan het lachen in tal van TV-programma’s. Een kweekvijver voor hilarische B.V.’s dus…In december 2020 vindt de volgende finale plaats.


 


De finalistentour passeert langs de Vlaamse zalen en doet ook Tielt aan. Elke avond worden de winnaar en de twee finalisten vergezeld door een ervaren MC.

Een greep uit de winnaars van het verleden: Jens Dendoncker, Amelie Albrecht, Lukas Lelie, William Boeva, Bart Cannaerts, Wouter Deprez, Raf Coppens en vele anderen! Ondertussen zijn dit één voor één klinkende namen, dus heeft Humo's Comedy Cup nog meer uitleg nodig?


 


 

Bron: UiTinVlaanderen.be