Geike Arnaert&Hydrogen Sea - GEANNULEERD

Deze informatie is niet meer actueel!
Birsen Uçar en Pj Seaux van Hydrogen Sea gaan in duovorm op zoek naar verbinding met stem piano en effecten. Verwacht van hen geen singer-songwriter muziek, maar frisse, uitgepuurde electronica van Pj in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Hun nummer 'End Up' wordt de generiek van Black-out, een nieuwe fictiereeks op één. De albums In Dreams (2016) en Automata (2019), met nummers als ...

Wanneer

  • 23 januari ’21 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; -26j: 18,00 €; +65j: 18,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Birsen Uçar en Pj Seaux van Hydrogen Sea gaan in duovorm op zoek naar verbinding met stem piano en effecten. Verwacht van hen geen singer-songwriter muziek, maar frisse, uitgepuurde electronica van Pj in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Hun nummer ‘End Up’ wordt de generiek van Black-out, een nieuwe fictiereeks op één. De albums In Dreams (2016) en Automata (2019), met nummers als ‘Wear Out’, ‘Beating Heart’, ‘Run’ en ‘Flogsta’ werden grijsgedraaid op Radio 1 en Studio Brussel.


Het duurde 8 jaar vooraleer Geike Arnaert klaar was met de opvolger van “For The Beauty Of Confusion” maar het werd dan ook een fantastisch, tijdloos maar ook super muzikaal album met Joost Zweegers als songwriter-sparringpartner.


 


Deze toptalenten op één podium beloven een betoverende, zinderende avond.


 

Bron: UiTinVlaanderen.be