Sophia Ammann plays Leonard Cohen

Deze informatie is niet meer actueel!
De Joods-Canadese songwriter Leonard Cohen veroverde de wereld als een van de meest oorspronkelijke en diepzinnige stemmen van zijn generatie. Sophia Ammann deelt haar Canadese roots met Cohen en schitterde als lead-vocal van Little Dots en Ansatz Der Maschine. Met 'Sophia Ammann plays Leonard Cohen' brengt ze op eigen wijze het werk van haar idool weer tot leven. Live laat ze zich bijstaan ...

Wanneer

  • 17 oktober ’20 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; -26j: 18,00 €; +65j: 18,00 €)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

De Joods-Canadese songwriter Leonard Cohen veroverde de wereld als een van de meest oorspronkelijke en diepzinnige stemmen van zijn generatie. Sophia Ammann deelt haar Canadese roots met Cohen en schitterde als lead-vocal van Little Dots en Ansatz Der Maschine. Met ‘Sophia Ammann plays Leonard Cohen’ brengt ze op eigen wijze het werk van haar idool weer tot leven. Live laat ze zich bijstaan door Jon Birdsong (trompet, Black Flower) en Joppe Tanghe (zang, ONS/Fruits of Labor).


 


Sophia begeleidde de boekvoorstelling “De demonen van Leonard Cohen” van Francis Mus. In 2017 volgde een Canadese tour van het Cohen-project, met airplay op de nationale radio. In 2018 volgden concerten in Nepal.


 


“She’s a strong songwriter and stunning singer who brings a vitality to Cohen’s work, and can melt your heart with her own songs as well.” - Kelly Nakatsuka, Artistic Director Island Folk Fest, Vanvouver Island.


 


“De muziek van Little Dots komt zachtjes binnen, maar wél met een bedwelmend effect. De stem van Sophia Ammann is daartoe de sleutel en roept de geest op van Leslie Feist.” - Kurt Overbergh, Artistiek Directeur AB, Brussel


 

Bron: UiTinVlaanderen.be