Le Nozze - ON HOLD

Drie acteurs en drie muzikanten mozarts' Le Nozze de Figaro. Een man en vrouw met levenservaring en een fladderende jongen spelen alle twaalf de rollen in een taaltje gebaseerd op de muziek van W.A. Mozart en het libretto van L. Da Ponte. Met de meest essentiële attributen bouwen ze het landgoed en huwelijk op van een graaf en een gravin, hun bedienden en aanverwanten. Om hun liefde nieuw ...

Wanneer

  • 13 maart ’21 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 8,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Drie acteurs en drie muzikanten mozarts’ Le Nozze de Figaro. Een man en vrouw met levenservaring en een fladderende jongen spelen alle twaalf de rollen in een taaltje gebaseerd op de muziek van W.A. Mozart en het libretto van L. Da Ponte. Met de meest essentiële attributen bouwen ze het landgoed en huwelijk op van een graaf en een gravin, hun bedienden en aanverwanten. Om hun liefde nieuw leven in te blazen, verkleedt de gravin zich in de dienster waar de graaf een oogje op heeft. De graaf wil de eerste huwelijksnacht met de dienster doorbrengen en waant zich haar kersverse bruidegom. De jonge Cherubino lijdt aan verliefdheid en moet zich vermommen om de gravin te kunnen blijven zien. Iedereen moet zich verkleden in iedereen.


Deschonecompanie wil opera toegankelijk maken voor een breed publiek. Le Nozze is na Don Juan en Cosi het derde deel van hun versie van de bekende dapontetrilogie.


 


 

Bron: UiTinVlaanderen.be