The Happy Few - ON HOLD

Deze informatie is niet meer actueel!
Iedereen lijkt vandaag de dag politicus, academicus, consument, producent, activist, nihilist, kapitalist, terrorist, racist, journalist, idealist. En dat allemaal terzelfdertijd.   In The happy few bedienen vijf spelers zich an alles wat ze voor handen hebben om hun eigen transformatie tot een ultiem offer te boetseren. Voor de mensheid, voor de volgende generaties en voor zij die de luxe ...

Wanneer

  • 05 mei ’21 (wo)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 8,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Iedereen lijkt vandaag de dag politicus, academicus, consument, producent, activist, nihilist, kapitalist, terrorist, racist, journalist, idealist. En dat allemaal terzelfdertijd.


 


In The happy few bedienen vijf spelers zich an alles wat ze voor handen hebben om hun eigen transformatie tot een ultiem offer te boetseren. Voor de mensheid, voor de volgende generaties en voor zij die de luxe niet hebben om te kiezen tussen de rauwe werkelijkheid en een instagramsprookje.


Zijn het stand-upcomedians? Martelaren? Snobistische wannebe’s? Zijn het bovenmenselijke dansvirtuozen of raaskallende pamflettisten die je een geweten willen schoppen tot je bang in een hoekje wegkruipt. En maakt het allemaal iets uit?


 


The happy few. Are they fake news or are they the new fakes?


 


 

Bron: UiTinVlaanderen.be