The courage to be disliked - ON HOLD

In The Courage to be Disliked reist een New Yorkse vrouw tussen twee werelden: de rijkdom en het privilege die haar als een mantel omhullen, en “de andere kant”, de armoedige onderbuik van de stad, die zij observeert en in detail aan ons beschrijft. Dit is een theatrale monoloog over vertwijfeling en cynisme, over idealisme en compensatie, over de vanzelfsprekendheid waarmee de wereld zich ...

Wanneer

  • 08 mei ’21 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Prijs

€ 16,00 (Basistarief: 16,00 €; -26j: 14,00 €; +65j: 14,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

In The Courage to be Disliked reist een New Yorkse vrouw tussen twee werelden: de rijkdom en het privilege die haar als een mantel omhullen, en “de andere kant”, de armoedige onderbuik van de stad, die zij observeert en in detail aan ons beschrijft. Dit is een theatrale monoloog over vertwijfeling en cynisme, over idealisme en compensatie, over de vanzelfsprekendheid waarmee de wereld zich naar je vormt, en over wat daarbuiten aan werkelijkheid bestaat. Er is een bewustzijn, maar is dat een stap vooruit? Of een eindstation?


Natali Broods betreedt voor de eerste keer alleen het podium bij De Koe met deze magistrale monoloog van Willem de Wolf, bekend van Krenz, The Marx Sisters en Desperado. Peter Van den Eede leverde mee de vertaalslag naar de scène: een op-en-top de KOE-productie dus!


 


Dit is een verhaal dat gaat over voorrechten
maar het gaat ook over zelfinzicht denk ik
over macht én kwetsbaarheid
over de wil het goede te doen
Over vurig gewenste zelfopoffering
maar ook over de noodzakelijke bescherming
De zelfbescherming


 


 

Bron: UiTinVlaanderen.be