Spaans Conversatie - Experienca 1

Deze informatie is niet meer actueel!
'Experienca' is een woord dat vele ladingen dekt. Het is dan ook niet toevallig dat we deze term gekozen hebben voor de nieuwe cursus. Wie natuurlijk al enige 'ervaring' heeft met Spaans weet onmiddellijk dat, dit ervaring betekent. Maar het betekent ook 'beleving'. We willen het Spaans nóg meer laten beleven: via excursies, workshops en thema-momenten. 'Experiencia' betekent ook 'praktijk'; ...

Wanneer

  • 08 september ’20 (di)
    -
    01 juni ’21 (di)
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    van 18.30u. tot 21.20u.
    woensdag
    Gesloten
    donderdag
    Gesloten
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    Gesloten

Prijs

€ 217,00 (Basistarief: 217,00 €)

Waar

naam
CVO Tielt
adres
Grote Hulststraat 558700 Tielt

Contact

Telefoon
051 40 53 97
info@cvotielt.be
website
http://www.creo.be

Info

'Experienca' is een woord dat vele ladingen dekt. Het is dan ook niet toevallig dat we deze term gekozen hebben voor de nieuwe cursus. Wie natuurlijk al enige 'ervaring' heeft met Spaans weet onmiddellijk dat, dit ervaring betekent. Maar het betekent ook 'beleving'. We willen het Spaans nóg meer laten beleven: via excursies, workshops en thema-momenten. 'Experiencia' betekent ook 'praktijk'; het is de bedoeling om de taal van Cervantes te leren, te beleven en te proeven buiten de klas, buiten een schoolse context. Zie je het zitten om je Spaans nog intenser dan voorheen te kunnen ondervinden, meemaken, beleven en doorkneden, Schrijf je dan als de bliksem in want het wordt een 'experincia' om u tegen te zeggen!
Native speaker Mercedes bezorgt je de eerste les een schema met activiteiten. Een voorproefje van wat er op het programma kan staan: excursies, film, Clase en sofá, Copa y tapa….. Uiteraard gaan alle lessen volledig in het Spaans door.

Bron: UiTinVlaanderen.be