Spaans 1 - Empezamos

Deze informatie is niet meer actueel!
Spaans leren gebeurt communicatief en is praktisch gericht. Je zal merken dat jij na verloop van tijd al kleine dialoogjes kan voeren en al tamelijk wat kan begrijpen. Jij kan Spaans leren op je eigen tempo en (in overleg met de leerkracht) kiezen welk traject het best bij jou past: In het eerste traject krijg je inzicht in het Spaanse taalsysteem. Het inoefenen van de grammatica schrikt jou ...

Wanneer

  • 02 september ’20 (wo)
    -
    23 juni ’21 (wo)
    maandag
    Gesloten
    dinsdag
    Gesloten
    woensdag
    van 18.30u. tot 21.20u.
    donderdag
    Gesloten
    vrijdag
    Gesloten
    zaterdag
    Gesloten
    zondag
    Gesloten

Prijs

€ 217,00 (Basistarief: 217,00 €)

Waar

naam
CVO Tielt
adres
Grote Hulststraat 558700 Tielt

Contact

Telefoon
051 40 53 97
info@cvotielt.be
website
http://www.creo.be

Info

Spaans leren gebeurt communicatief en is praktisch gericht. Je zal merken dat jij na verloop van tijd al kleine dialoogjes kan voeren en al tamelijk wat kan begrijpen.
Jij kan Spaans leren op je eigen tempo en (in overleg met de leerkracht) kiezen welk traject het best bij jou past:
In het eerste traject krijg je inzicht in het Spaanse taalsysteem. Het inoefenen van de grammatica schrikt jou niet af en termen zoals “onderwerp”, “lijdend/meewerkend voorwerp en tijden van werkwoorden zijn jou niet vreemd. Ook als je voorkennis van het Frans (of van een andere Romaanse taal) hebt, zit je hier goed. Jij wil graag een hoog niveau Spaans bereiken en de finesses van de taal beheersen.
In het tweede traject werken we meer vanuit woordenschat en komt grammatica beknopter aan bod. We vertrekken vanuit kleine dialoogjes en hagen daaraan basisgrammatica vast. Als het voor jou niet zozeer belangrijk is om het hele taalsysteem van het Spaans te leren, maar eerder om een degelijke basis Spaans te hebben om je uit de slag te kunnen trekken, dan is dit het goede traject voor jou.

Bron: UiTinVlaanderen.be