Cursussen Informatica Tielt

Deze informatie is niet meer actueel!
Lessen Informatica zijn er op alle niveaus, van de absolute basis tot professioneel gebruik. De cursus Starten met ICT begint letterlijk met het opstarten van je pc. Je verwerft er heel wat basiscomputervaardigheden. Hierna ben je klaar voor modules zoals Word en Internet. In Word leer je stap voor stap de technieken om een tekst professioneel op te maken. Eens je dit niveau bereikt hebt, kan ...

Wanneer

  • 04 januari ’21 (ma)
    -
    22 februari ’21 (ma)

Prijs

€ 90,00 (Basistarief: 90,00 €)

Waar

naam
CVO Scala - Vijverhof
adres
Kortrijkstraat 708700 Tielt

Info

Lessen Informatica zijn er op alle niveaus, van de absolute basis tot professioneel gebruik.

De cursus Starten met ICT begint letterlijk met het opstarten van je pc. Je verwerft er heel wat basiscomputervaardigheden. Hierna ben je klaar voor modules zoals Word en Internet. In Word leer je stap voor stap de technieken om een tekst professioneel op te maken. Eens je dit niveau bereikt hebt, kan je je specialiseren in kantoortoepassingen zoals Excel en PowerPoint.

Is het tijd om je computer eens helemaal in orde te zetten?
Maak je regelmatig een back-up voor je al je belangrijke documenten of mooie foto's verliest? In de module Windows 10 Verkenner, Cloud & Back-up komt dit aan bod. Je ontdekt er de nieuwigheden van Windows 10. Je tablet en smartphone zullen geen geheimen meer voor je hebben na het volgen van de cursussen Werken met smartphone en tablet of Werken met iPad en iPhone.

In de cursus Multimedia leer je vlot omgaan met je (compacte) digitale camera in combinatie met je pc: je leert hoe je foto's op je pc zet, ze bewerkt en uiteindelijk verwerkt in een prachtig fotoboek.

Als je meer wil weten over Facebook, Twitter, Pinterest, WhatsApp …, dan ben je welkom in de cursus Sociale media.

In de cursus Photoshop Elements leer je de basis van de fotobewerking. Wil je je foto's uitgebreider bewerken en er collages mee maken? Of wil je graag een brochure in elkaar steken? Met Photoshop bewerk je foto's, met InDesign creëer je professioneel drukwerk en Illustrator helpt je om allerhande afbeeldingen en tekst te combineren, logo's te maken en een complete huisstijl te creëren. Je kan zowel afzonderlijke modules volgen als de volledige opleiding DTP-operator die leidt tot het eindcertificaat DTP of desktoppublishing.

We bieden je meerdere programmeertalen aan. Je kan bij ons ook websites leren bouwen, de hardware van je computer leren begrijpen, met Mac leren werken en een eigen netwerk leren opzetten.

Bron: UiTinVlaanderen.be