Coronart

Deze informatie is niet meer actueel!
De coronacrisis heeft de afgelopen maanden hard toegeslagen. Al een flink eind hobbelen we van versoepeling naar verstrenging en weer terug, vooralsnog zonder echt perspectief op een covidvrije toekomst. In zijn corona-sessies online wil kunsthistoricus Peter Jonnaert wat invulling geven aan deze periode van geleden isolement. We bespreken per keer gezamenlijk een tiental kunstwerken die we ...

Wanneer

  • 25 januari ’21 (ma)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; Standaardprijs: 15,00 €)

Waar

naam
Cultuurcentrum Gildhof
adres
Sint-Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
vorming@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

De coronacrisis heeft de afgelopen maanden hard toegeslagen. Al een flink eind hobbelen we van versoepeling naar verstrenging en weer terug, vooralsnog zonder echt perspectief op een covidvrije toekomst. In zijn corona-sessies online wil kunsthistoricus Peter Jonnaert wat invulling geven aan deze periode van geleden isolement.


We bespreken per keer gezamenlijk een tiental kunstwerken die we proberen te linken aan de corona-epidemie. Wat roepen de werken bij u op? Wat herkent u als typische eigenschappen van de stijl van de kunstenaar? Samen leren we meer over kijken naar beeldende kunst en hopen we, nu er tijd is om na te denken, ook beeldende stof tot nadenken te bieden. Of verstrooiing en misschien zelfs lichtheid in deze moeilijke tijden.


 


Peter doet een eerste gooi op 25 januari. Afhankelijk van het verdere verloop van het voorjaar, kunnen vervolgsessies komen.


 


Ingeschrevenen krijgen tijdig de nodige gegevens om die avond online aan te sluiten


I.s.m Vormingplus.be


 

Bron: UiTinVlaanderen.be