Tieltse Belpop Bonanza fiets- en wandelroute

Deze informatie is niet meer actueel!
Dat de muzikale geschiedenis van onze stad zeer rijk en bijzonder is, dat er schatten aan Belpop-verhalen te rapen zijn in Tielt, daar mag je zeker van zijn. Je kan al deze Belpop-pareltjes (her)ontdekken met de Belpop Bonanza fiets- en wandelroute in Tielt! De fiets- en wandelroute werd uitgestippeld door de vakmannen bij uitstek: Jan Delvaux en Jimmy Dewit. Deze twee hebben zich helemaal ...

Wanneer

  • 22 februari ’21 (ma)
    -
    30 april ’21 (vr)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Centrum Tielt
adres
Markt 138700 Tielt

Info

Dat de muzikale geschiedenis van onze stad zeer rijk en bijzonder is, dat er schatten aan Belpop-verhalen te rapen zijn in Tielt, daar mag je zeker van zijn. Je kan al deze Belpop-pareltjes (her)ontdekken met de Belpop Bonanza fiets- en wandelroute in Tielt!


De fiets- en wandelroute werd uitgestippeld door de vakmannen bij uitstek: Jan Delvaux en Jimmy Dewit. Deze twee hebben zich helemaal ingewerkt in het erfgoed van Tielt. Zij zijn dus ook zeer graag uw gids doorheen de Tieltse Belpop-geschiedenis!


Op de route doorheen het centrum van Tielt, zijn tien stopplaatsen te vinden waar je een QR-code terugvindt. Achter elke QR-code wacht een mooi verhaal in woord en beeld. Al wat je nodig hebt, zijn een fiets of stapschoenen en een smartphone. Voorzie ook best oortjes, gemakkelijk om alles duidelijk te verstaan. Het routeplan kan je afhalen bij Cultuurcentrum Gildhof of downloaden via de website www.gildhof.be !

Bron: UiTinVlaanderen.be