19 juni 2021 Freakersdag

Deze informatie is niet meer actueel!
Oude bossen dicht bij ons, heideveldjes van dichtbij, adembenemend mooi om door te struinen. De natuur in al haar facetten op haar best! Van planten en dieren waar we elk detail willen van zien, horen, ruiken, proeven en voelen. De rust van een vallende avond op één van de langste dagen van het jaar. Verzamelen om 13.30 u aan het station van Tielt. Met de auto richting Wijnendale bos. Hier ...

Wanneer

  • 19 juni ’21 (za)
    van 13.30 u tot 23.59 u

Waar

naam
Parking Station Tielt
adres
Stationsplein8700 Tielt

Info

Oude bossen dicht bij ons, heideveldjes van dichtbij, adembenemend mooi om door te struinen. De natuur in al haar facetten op haar best! Van planten en dieren waar we elk detail willen van zien, horen, ruiken, proeven en voelen. De rust van een vallende avond op één van de langste dagen van het jaar.

Verzamelen om 13.30 u aan het station van Tielt. Met de auto richting Wijnendale bos. Hier vind je een ongelooflijk mooi en al heel oud bosgebied. Een pareltje voor de natuurliefhebber.  Een specialist van eigen kweek leidt ons van de ene spot (waar je anders niet kan komen ) naar de andere. Zo zijn we goed voor de rest van de namiddag.

Ontspannen trekken we dan verder richting Vloethemveld. We zoeken voor jou de meest exclusieve picknickplaats om je eigen meegebrachte picknick te verorberen. Naargelang de coronamaatregelen zorgen wij wel voor een aperitiefje…

Na het avondeten verkennen we het Vloethemveld. Een ervaren gids neemt ons op sleeptouw door de historische site en het domeinbos tot aan de rand van het stiltegebied.

Afspraak om 13u30 op de parking van het stationsplein in Tielt

Maximum 25 deelnemers

Naargelang het aantal deelnemers wordt de prijs achteraf bepaald ( gids, vervoer en aperitief )

Richtprijs: 12 euro voor leden. 15 euro voor niet-leden

 Inschrijven verplicht voor 10 juni bij Dirk Willemyns via mail, dirk.willemyns@detorenvalk.be