De grote reis van meneer beer

Deze informatie is niet meer actueel!
Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef, Ivo Ijsbeer. Die voelt nattigheid nu heel zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen Meneer Beer en de Woeste Wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen de klok, tussen bibberen en zweten … Meneer Beer trekt op avontuur langs nieuwe muzikale (bos-)paden, samen met alle...

Wanneer

  • 31 oktober ’21 (zo)
    van 15.00 u tot 16.30 u

Prijs

€ 12,00 (kinderen (-12 jarigen) - 8,00 euro)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://www.gildhof.be

Info

Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef, Ivo Ijsbeer. Die voelt nattigheid nu heel zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen Meneer Beer en de Woeste Wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen de klok, tussen bibberen en zweten …


Meneer Beer trekt op avontuur langs nieuwe muzikale (bos-)paden, samen met alle Woeste Wolven, oude bekenden en nieuwe, gekke bosvrienden. De grote reis van meneer beer wordt een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden.


Tieret en Walrus bouwen opnieuw een beestig bosfestijn met een topcast van acteurs, muzikanten en poppenspelers om ‘u’ tegen te zeggen … en zingen. Zoals in ‘dankuuuuuuuuu, Meneer Beer’!



Eindregie: Walter Janssens


Teksten en scenario: Joost Van den Branden


Spel: Vik Noens, Tine Roggeman, Joost Van den Branden


Live-muziek: WALRUS: Geert Noppe (Yevgueni, Hooverphonic ...), Pieter Peirsman (Hooverphonic, Slowpilot ...), Maarten Van Mieghem (Yevgueni, Slowpilot …)


Poppen: Patrick Maillard